sea

Online adverteren

Uw advertenties op de juiste plaats, op het juiste moment

ONZE DIENSTEN

Zo kunnen we u helpen

Volledige campagne

Op basis van uw doelstellingen en budget zetten we een volledige online advertentiecampagne voor u op.

Optimalisaties

Indien u reeds een campagne hebt lopen, kunnen we deze voor u onderzoeken en optimaliseren. Wij halen het maximum uit uw advertentiebudget.

Onderhoud

Online adverteren is geen statisch gegeven. Een lucratieve campagne kan na verloop van tijd aan kracht verliezen. Daarom is het belangrijk om uw campagne te laten onderhouden.

WERKWIJZE

Een campagne van A tot Z

Voorbereiding

We overleggen met u de doelstellingen, de doelgroep en het budget van de campagne. Op basis hiervan maken we een eerste planning op.

1
2

Testcampagne

Met zeer kleine budgetten lanceren we een eerste testcampagne. Hierbij publiceren we een groot aantal verschillende advertenties op meerdere kanalen.

3

Schalen en onderhoud

Enkel in de best presterende advertenties en kanalen wordt verder geïnvesteerd. Zo haalt u het meeste uit elke euro advertentiebudget. Vervolgens blijven we alles voortdurend monitoren en bijsturen.

KANALEN

Wij zorgen voor de ideale mediamix

Elk kanaal heeft voor- en nadelen, alsook een eigen doelgroep. Bij Leansights weten we als geen ander hoe we deze kanalen succesvol kunnen laten samenwerken. Of het nu gaat om Google Ads, Facebook, Instagram, of eerder nichekanalen zoals Spotify.

CONVERSIE-OPTIMALISATIE

Elke euro beter geïnvesteerd

Bij het online adverteren staat vaak één ding centraal: conversie (de bezoeker voert een vooropgestelde actie uit). Dit kan een verkoop zijn, het bezoeken van een webpagina, het downloaden van een document, …

Omdat conversies meestal plaatsvinden op uw website, is het nuttig een advertentiecampagne te combineren met een conversie-optimalisatie.

We onderzoeken dan uw volledige website of webshop en werken de ‘bottlenecks’ weg die ervoor zorgen dat bezoekers voor conversie afhaken.

Hierdoor verhoogt de efficiëntie van uw website en dus van al uw marketinginvesteringen!

 
📞 +32 496 29 83 52